Редактор: e-mail: кадър bTVДиета, движение, добро настроение и достатъчно сън – това са

...
Редактор: e-mail: кадър bTVДиета, движение, добро настроение и достатъчно сън – това са
Коментари Харесай

Имунолог: Има четири важни „Д“ за укрепване на организма срещу коронавируса

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Диета, придвижване, положително въодушевление и задоволително сън – това са четирите „ Д “, които са най-важни за подсилване на имунната система. Това изясни в студиото на bTV имунологът доцент Снежина Михайлова. Тя съобщи, че тези фактори имат безусловно потвърден от науката имуностимулиращ резултат.

Специалистът разяснява, че няма нищо по-добро от витамините, които идват от храната. Но в някои случаи се постанова да се одобряват в допълнение и като таблети, когато липсват в организма. Доц. Снежина Михайлова разяснява, че автоимунните болести се отключват не от предозиране с витамини, а от банкет на имуностимулатори. Някои витамини имат имуностимулиращ резултат, какъвто е витамин D, той спада към групата на имуномодулаторите, посочи тя.

Имунологът, чието дете е преборило ковид, макар взетите от фамилията прецизни ограничения, акцентира, че носенето на маски и спазването на отдалеченост имат огромно значение.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР